Okulumuz

Okulumuz "e-Twinning Okulu" Etiketine Layık Görüldü

Mustafa Açıkalın Ortaokulu olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında “ Kodlambaç, Success Stories ve Okul öncesi Hareket Eğitimi ve Oyun” isimli3 ayrı eTwinning projesi yürüttük.”Sucess Stories” projemizin Avrupa ortaklığının da olması sebebiyle “E-Twinning Okulu Adayı” olmaya hak kazandık.Sadece yürütülen eTwinning projeleri değil , okulumuzun her eğitim öğretim yılı boyunca büyük bir özen ve titizlikle yürüttüğü akademik , sportif , kültürel , işbirlikçi , yeniliklere açık tüm etkinliklerimiz de göz önünde bulundurularak “E-TWINNING OKULU” etiketi ile ödüllendirildik.

04.05.2023 151

E-Twinning Okulları ;

·         Avrupa düzeyinde eTwinning için rol model olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan biri olurlar.

·         Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler.

·         Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilirler.

Okulumuz vizyonu ve misyonu gereği eTwinning , Erasmus+ , TÜBİTAK gibi her alanda proje çalışmalarına hız kesmeden devam ederken , eTwinning Okulu ödülü tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi gururlandırmış ve motive etmiştir.

04-05-2023