Öğrencilerimiz Uluslararası Şampiyonada Okulumuzun Gururu Oldular

Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenen Uluslararası Judo Kupasından öğrencilerimiz Akçakoca’yı gururlandıran sonuçlar elde etti. Genç sporcularımız 3 minik, 2 süper minik ve bir yıldız sporcu ile katıldıkları turnuvadan başarılarla döndüler. Akçakoca takımı 1 gümüş 2 bronz madalya sahibi oldu.

Uluslararası Judo Turnuvasında 44 kiloda Rojin Karaboğa Yıldızlar 2.si oldu.  40 kiloda Elçin Yılmaz Minikler 3.sü, 36 kiloda Neris Güler ide Minikler 3.sü oldu.

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi olan Rojin Karaboğa, nisan ayında Denizli’de yapilacak olan Türkiye şampiyonasına da Akçakoca adına doğrudan katılacak.

Okulumuza ve Akçakoca’ya gurur üstüne gurur kazandıran öğrencilerimiz yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

28.02.2024 133

28-02-202428-02-2024